PERINGATAN ! SILA HORMATI BLOG SAYA !

count ! count !

it's a sad , sad, sad, sadddd story.....


yess.. sadly i've been calling for my national service and that was a %$#@* !
3 months babe ! sedih tu memang la... kalau bole taknak pergi langsung... langsung !! berat gile la hai ni nak tinggalkan rumah syurga. haaa... habis nak buat macamana , kerajaan panggil, nak tak nak kena gak , gerakkan kaki pergi sana.

besok bertolaknya.. pukul 9.30 pagi dah kene ade kat sana (SHARP)
bangunan zetro berhampiran carefour wangsa maju. tapi pusat pengumpulan la , kemnya dapat kat pekan pahang , kalau tak silap tanjong gosong kot.. lebih kurang la...

entah la.. dah speechless gilerr ni.. nak siapkan barang ke sana pon rasanya cam malas je.. ntahlah bagi sams 3 bulan was quite long la.. 3 minggu ke okay lagi.. ohhh..
just nak inform kat korang doakan perjalanan pergi dan pulang sams nanti kat sana. semoga segalanya berjalan dengan lancar.

to my beloved frend : aliah , fazera, eyla, farah, aina, ipin,darwan, zoul, zaha, a'e and sume2 la kalau nak senarai kat sini besok je lah baru habis, dan semua yang mengenali sams , sams nak pergi dulu... bubye korang. sams akan rindu saat-saat kita hang out.. saat sesi bahan membahan . BTW korang la 'THE GREATEST FREND I HAD" . and for my family. doakan yang terbaik kat sana.

okayyy korang dah basah dah lappy ni dengan air mata kesedihan sampai sams update post lagi...

>salampelukciumsayangdarisams<

2 comments:

ALIAH NAJWA said...

we gonna miss you too our yunalisyila.take care love and be nice with people :').i'm gonna cry for a whole day :'(

farahmohdsaleh said...

will miss u budak mata bulat :')
take care !

leave your link here :D