PERINGATAN ! SILA HORMATI BLOG SAYA !

count ! count !

contest senyuman menawan


update contest baru pulak, kali ni belog kepunyaan >cik< ini buat contest. harap-harap die bole terima gambar sams niee :D #buatsenyumanis.
korang pon kalau nak join terjah ini >belog< atau klik jer kat banner atas tue.

syarat-syaratnya :
1. tak wajib follow blog mereka. \huda dan Daten Yusfarina/
2. rajin2 kan melawat page para sponsor kami.
3. tepek banner pastu direct link ke blog huda .
4.buat satu entry letak satu gamba tengah senyum. tak kesah laa senyum menggoda etc . kami terima :]
lebih pon takpe :D
url entry , letak di bahagian komen blog ini .
5. tag 2 org rakan anda. *tak wajib .
terbuka kepada lelaki dan perempuan .

haaa.. senang kan ??
nak tau kenapa .
entry nie tak mendesak orang untuk follow or apa-apa je la yang memaksa.
semuanya terpulang kat kita.
best kan ?

so mari kita mulakan.
seperti yang di syaratkan.



CAPTION : time ni kitaorang tengah jadi volunteer untuk zoo negara.
tengoklah , walaupun penat kami tetap tersenyum riang :D


EXTRA :



CAPTION : first time berturban-ing.
so sams ambil gambar ni dengan hati yang gembira :D





CAPTION : time ni tengah dinner dengan family dekat
sekinchan IKAN BAKAR.
a very sweet moment :D





* so owner contest boleh pilih mana-mana yang rasa menawan la..
sams harap gambar-gambar ni terus menjadi kenangan dan mengingatkan sams
pada suatu keadaan :D

sams tagged kan :
siti nurazlinda
mocik onie
miera


thankz all.
wish me luck. chow :D

owner. thankz a lot :E

6 comments:

onie said...

thank you,kang onie free onie join :)

SYILA ASYIKIN BT MOHAMAD SUWARNO said...

okayy...
take your time :D

huda raihana said...

nice! thanks join. gudluck :)

SYILA ASYIKIN BT MOHAMAD SUWARNO said...

ur welcome. thankz for the wish :D
insyallah.......

Siti Nurazlinda said...

thanks for the tag. insya-Allah, linda join nanti ya. tunggu berukband sihat dulu. HEHE

SYILA ASYIKIN BT MOHAMAD SUWARNO said...

ohh.. okayy.. tak pe2 :D

leave your link here :D