PERINGATAN ! SILA HORMATI BLOG SAYA !

count ! count !

coretan hari ini



dan salam sejahtera. eh, eh korang mata sams taknak tutup lagilah.. so apakata sams nak share-kan kat korang semua tentang hari ni. tak nak cakap banyak-banyak, nanti mata korang naik juling nak baca entry ni, so again, just let the picture speak okeyh ?




tak sampai setahun join KSMY dah ada orang cakap saya peminat yuna ?
well, thankz kak anemm, i really appreciate that,
ohh yahh.
just for you guys information, please don't get wrong.
i put this as my big thankz to her
not for SHOWING OFF ,
not for being OBSSESS
like "ko ingat yuna tu minat ko"
like yahh of coz la kan yuna tue manalah kenal ceqq ni hah !
haiyaaa~~
ohh god !
guyssss !
do open your mind okayhh, we're trying to help a local singer like her (yuna)
so jangan la terlalu fikirkan sangat.
just support me and her okayh ?




hakk !
GOTCHA !
ohh ~~ pandai korang ekk, sams offline je, terus mengumpat,
ceyh2..
heyy, dorang tak mengumpat la dorang menaip dengan begitu bebas jerr.
okay, thankz for that !
nasib i saw notification :
"fiqa fiqo mention you in comment...."
thankz FB !

okayhh..
i'm done with it. ngantuk dah...
PAPAI !

2 comments:

Anem arnamee said...

wah sama-sama adik. teruskan menyokong yuna :)

ctk said...

hehehe...gye kamu pon da mcm yunaaa :D


suke dgr lgu yuna!!!

leave your link here :D