PERINGATAN ! SILA HORMATI BLOG SAYA !

count ! count !

"CONTEST HADIAH BEST by JALAL"



sams kali ni nak join contest
biasanya kita akan dengar ramai perempuan yang buat contest kan ? kan ?
tapi kali ni sams nak join yang abang macho+handsome+kacak ni buat
wahhh !
actuallykan apa yang sams suka pasal contest ni ialah kerana contest ni
TAK PERNOHH DIBUAT ORANG DIK OITT !

korang nak tau macam mana contest ni dijalankan ?
senang je, klik dekat banner kepala abang handsome tu dan terus ke blog dia.
pastu ikut la syarat2 die.
nak jugak tau syarat2nya ?
ohh~ kat sini kat sini

okay ! dah puas nengok belog loring kanan mari kita ke lorong bawah tanah.
(abang guraujetau)

btw, seperti yang disyaratkan..
gambar berserta apa yang sams mahukan.
jeng
jeng
jeng



nie lorh gambar tak semegah sams,
dah tau bukan model nak jadi ala-ala model.
fuhh~~ !
well.. sams taklah sehandsome+sekacak yang disangka..
tapi sams percaya bukan itu yang abang J. hass nak kan ? kan ?
ke ye ?
sukahatilah...



ni gambar yang sams impikan setelah sekian lamanya :




tadaaa.....
tapi kenapa ?
ianya adalah kerana, sams sangat sukakan gitar.
dah lama sebanarnya sams mengharapkan jugak orang nak bagi gitar.
berkurun dah.. even wishlist sams pon harap dapat gitar.
sams sangat sukakan muzik. macam mana sams sayangkan diri sams , macam tuelah sams sayangkan muzik. dengan istilah "music is part of me" sams harapkan
sangat dapat memetik gitar.
tak ramai yang tahu bahawa sams banyak mencipta lagu,
tapi sangat sukar untuk sams buat melodi bila tiada gitar.
maka, sams memang sangat-sangat berharap la dapat gitar ni
*tapi kalau dapat yang ini lagi functionnnnnn !
dapat gitar ni kat sini
tapi tuelah.... walaupun harap segalanya terpulang kepada abang J.Hass yang handsome ni.
aiii ceyh... ceyh...
takdir.
menang kalah ditangan takdir.

BTW sams nak tambah sikit kalau sams la dapat gitar ni.
FIRST OF ALL :
  • sams nak belajar bermain gitar.
  • kejar impian sebagai singer, and song-writer
  • sams akan umumkan kat semua social network sams bahawa gitar ni telah diberikan oleh sekian... sekian...
  • buat entry post special untuk lorong kanan.
  • ngehngeh....

tapi..... tuelah... menang ke kalah ke adat pertandingan. mana tau lepas sams keluarkan entry ni ramai nak sponsor gitar.
hehehe...

BTW, sams tagged dekat
aliah
fazera

sams akhiri entry contest ni dengan ucapan terima kasih daun keladi , esok lusa jemput datang lagi. kepada brother J. Hass, thankz for the contest and making me super excited. thankz a bunch and i hope that we will keep in touch. *susah nak tengok blogger lelaki sekarang :D (good luck in your blog ! )

post a comment
or
cbox chat
to comment
:D

4 comments:

J. Hass said...

thanks sebab join contest saya yang tak seberapa ni.. rajin2 lah singgah LORONG KANAN ye.. all the best

~ieda~ said...

good luck dear ^_^
btw, done follow u back

SYILA ASYIKIN BT MOHAMAD SUWARNO said...

j. hass , your welcome dude !
ieda , wahhh.. thankz dear :D

ctk said...

wahhh...mao gitar jugakkkk!


*jOm jOin cOntest ct lak :)

leave your link here :D