PERINGATAN ! SILA HORMATI BLOG SAYA !

count ! count !

contest : tagline kreatif by AlyaEsprezzo

assalamualaikum bloggers and readers. mesti korang tertanya2 kan apalah gambar kat atas nie. haaa... die nie merupakan salah seorang keluarga blogger yang membuat contest tagline. so, di pagi yang indah ini syila pergi berjalan-jalan di blogger dan terjumpa blog alya nie. then dia ada buat contest dan syila berminat nak join serta dapatlah serba sedikit syila kongsi kan dekat bloggers and readers semua maksud tagline blog syila.

but before that syila nak bg tau mengenai tagline alya. tue nampak tak tagline die , DIKETIK DARI HATI. menarik kan ??? okeyh. mari kita mulakan operasi coretan mengenai tagline syila pula.

dengan lafaz BISMILLAH......

YEAH...
itulah tagline selama 2 tahun syila terlibat dalam dunia blogger.

APA NAMA BLOGGER SYILA ?

syila memilih title ni , kerana simple, mudah, perkataan official(rasmi)
menunjukkan bahawa kita adalah pemilik sebenar, and yah !
sebab tue lah pilih title ni.
'SIMPLE IS BEAUTY'

APA MAKSUD CERITAKEDENGARAN ?
* ceritakedengaran adalah gabungan antara 3 perkataan iaitu :
-CERITA
-TAK
-KEDENGARAN

dunia blogger dan dunia diari syila adalah sama dari segi penceritaan
yang membezakan cumalah blogger ramai orang boleh baca,
tapi tidak pada diari.

cerita yang syila coretkan di blogger dan diari merupakan CERITA
yang TAK boleh DIDENGARI tapi hanya boleh dibaca dan rasai , maka ,
dengan itulah bermulanya tagline CERITAKEDENGARAN.
dan selama tercampak ke dalam dunia blogger selama
2 tahun inilah syila mengunakan tagline CERITAKEDENGARAN ini :)

oh yah ! sebelum terlupa korang yang nak join contest ni
bolek klik >sini<

+

hadiah2 yang disediakan sangat menarik. jangan lupa baca entry2 alya nie.
pastinyaaaaaaaa menarik.

support me keyh.
p/s : telah tagged kan kepada ALIAH , FAZERA , dan AINA

korang semua support syila keyh ? komen la apa2 yang patut
coz komen yang banyak akan jadi pemenang .... :)

PEACE !

----->semoga menang ! hadiah dia menarik sangat<-----

5 comments:

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuu..alya dtg nie!! hehe terima kasih join contest alya! :)

SYILA ASYIKIN BT MOHAMAD SUWARNO said...

ur most welcome :) harap2 menang >,<

MAISHARAH said...

gud luck!!!

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

PeRmAtA bIrU said...

mula2 tengok ingatkan gabungan cerita kedengaran jer... rumah ada tak... kreatif2... good luck k..:)

SYILA ASYIKIN BT MOHAMAD SUWARNO said...

@permata biru. hahaha.. mmg ramai ingat macam tue. tapi rupa2nya... heheh ianya ade keunikan tersendiri. terima kasih. doakan yang terbaik :)

leave your link here :D